Welkom

Samen Groeien Coaching is een praktijk waar kinderen en jongeren van harte welkom zijn als ze wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Ook ouders kunnen bij mij terecht voor advies.

 

Het kan gebeuren dat je zoon of dochter even vastloopt in het leven of ergens last van heeft, ook al doe je als ouders (lees voor ouders: ouders/verzorgers) nog zo je best.

 

Samen met je zoon of dochter ga ik kijken wat er speelt en wat hij of zij nodig heeft om verder te kunnen komen. Kinderen/jongeren zijn heel goed in staat om vaardigheden aan te leren om zelf met moeilijkheden die het leven soms biedt om te kunnen gaan. Iets nieuws aanleren is trouwens veel leuker en motiveert veel meer dan aan een probleem te moeten werken!

 

De ondersteuning die ik aanbied, is laagdrempelig en oplossingsgericht. Waar staat je kind nu, waar wil het naar toe en wat heeft het daarvoor nodig?

 

Ik betrek bij voorkeur ook ouders bij het groeiproces, want samen met jullie kan je zoon of dochter gaan groeien!

 

Neem een kijkje op mijn website. Spreekt het je aan, dan kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. Een kennismakingsgesprek bied ik gratis aan. Zo heb je de mogelijkheid om te kijken of ik de aangewezen persoon ben om je kind te gaan begeleiden. Je zoon of dochter is dan uiteraard ook van harte welkom. 

 

Dus wie weet, tot ziens!

“Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!”