Access Bars®

Rust in je hoofd, meer energie en minder klachten

Voor iedereen, van jong tot oud!

Een vol hoofd met malende gedachten, stress, en angsten zorgt voor veel activiteit van je zenuwstelsel, waaronder je hersenen. Een Access Bars® sessie ontlaadt op een eenvoudige manier stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van malende gedachten, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Dat werkt op een positieve manier door op je zenuwstelsel. Zo kan ook je lichaam zich makkelijker herstellen, afvalstoffen kunnen beter worden afgescheiden, voeding kan beter worden opgenomen en je immuunsysteem kan zich gaan optimaliseren.

 

Wat zijn Bars?

 

De naam ‘Bars’ is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. In deze banen ligt de elektrische lading, die ontstaat bij gedachten, emoties of gevoelens, opgeslagen.

Hoe gaat een Bars sessie in zijn werk?

 

Je ligt in je gewone kleding op je rug op een behandeltafel. Je hoeft zelf niets te doen behalve genieten van dit rustmoment voor jezelf! Een volledige sessie duurt tenminste 75 minuten. Een verkorte sessie van 60 minuten is ook mogelijk. Bij kinderen is vaak een sessie van een half uur voldoende.

 

Tijdens een behandeling raak ik de punten in verschillende samenstellingen zachtjes aan waardoor ze geactiveerd worden. Zo kan spanning in de banen ontladen. Oude gedragspatronen, vastzittende emoties, nare gevoelens, beperkende gedachten, etc. worden op diep, onbewust niveau losgelaten. Angsten en stress kunnen verminderen waardoor je de wereld door een andere bril ziet.  

 

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Je kunt het vergelijken met het opschonen van de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je al lang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

 

Volgens wetenschappelijk onderzoek vertraagt een Bars behandeling de hersengolven, wat bijdraagt aan een verdieping van de ontspanning. Het verandert het functioneren van de hersenen en het lichaam, ten goede. Het stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam waardoor mentale en fysieke klachten verminderen.

Heb jij (of je kind) last van spanning, overprikkeling, stress, burn-out klachten, vermoeidheid, slaapproblemen, onzekerheid, concentratieproblemen, angst, neerslachtigheid, lichamelijke klachten, etc., dan kan ik je een Bars sessie van harte aanbevelen! 

 

Zit jij beter in je vel dan heeft dat een positieve uitwerking op je kind!

 

Voel je welkom!